Site Overlay

Time Flyes

Ineens zie ik dat ik al lang geen blog meer heb geschreven. 1 knip in je vingers en er is al weer een jaar voorbij. Een jaar waarin toch weer het een en ander veranderd is, zelfs HET HELE ROER om is!

Na 21 jaar afscheid genomen van het ziekenhuis en ga ik helemaal voor mijn bedrijf. En ook afscheid genomen van Fotoclub Optika, na 18 jaar.

Werk ik inmiddels samen met Lightartist Tonny van Bree , waar we elkaar tegenkomen in het vrij SPELEN en het creëren van vormen en kleurenkunstwerken, waarbij we ook samen onze werken als NFT op Opensea.io aanbieden in samen werking met Ruud Ghielen.

        

Zijn er weer leuke exposities geweest in 2021, waar ik aan mee heb gewerkt. Het was het jaar van Deurne 1300, waar ik 2 families heb gefotografeerd, familie van der Heijden(onder) en familie Verberne(boven), waarin mensen op de foto moesten die samen 100 jaar werden, ergens in 2021, erg leuk om te doen.

           

        

Ook in de Willibrorduskerk in Deurne centrum was er de expositie Het tapijt van Deurne, waarbij we met fotoclub Optika 8 werken van 1x2m hadden hangen met Deurne 1300 met een knipoog naar de toekomst.

     

 

En gaat ons project “de Koolhof Klikt” eindelijk van start in september, waarmee we mensen verbinden in de wijk de Koolhof in Deurne d.m.v. fotografie. Een project van 1,5 jaar mogelijk gemaakt met subsidie.

       

 

Geef ik mijn eerste ONLINE lezing en ONLINE cursusavond en word ik partner van de VVV.

En via VOLOP Deurne de VOLOP ART expositie, eerst in een etalage aan de Wever 8 en daarna in een groot leegstand pand aan de Wever 38 met een leuke club kunstenaars, we zijn de eerste groep en het krijgt vervolg, fantastisch!

       

    

En zo’n leuke opdracht gekregen om te doen, dankzij een werk op die expositie. Een foto maken van een “schilderachtig” stilleven wat bedrukt op een glaswand in een nieuwe keuken komt te hangen bij de klant. Maar in het stilleven ook attributen vanuit het huis van de klant, dus persoonlijk op maat.

 

 

Dankbaar wat ik in 2021 heb mogen doen… op naar 2022

Author: Marije Zuidweg

Het leven voelt als een struggle van donker en licht en het een kan niet zonder het ander weet ik. Maar de balans krijgen is hard werken en dan doe ik dat liever echt vanuit mijn hart. Door lang in de verkeerde baan te hebben gezeten voel ik nu meer en luister ik naar mijn behoeftes. En dat is vrij creëren, spelen en ZIEN met gevoel en hart. In de fotografie kan ik dat alles kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *