Site Overlay

Op vakantie met een GOED OOG…

Nog aan het nagenieten van een heerlijke vakantie in oktober in Valencia. Naast op goede momenten ergens zijn, zoals bij zonsopkomst met mooi licht en kleuren of  mooie plekken op deze wereld bezoeken, kun je met een getraind “goed oog” overal en altijd je blik laten vangen

In dit blog deel ik wat van die beelden uit Valencia, geen vakantiekiekjes, maar de resultaten van momenten dat mijn blik gevangen werd. Mijn ogen die getraind zijn in altijd en overal rondkijken, alle richtingen op, zonder oordeel, niet op zoek zijn naar, maar ontvangen…

            

 

Wanneer de zon komt en een schaduwspel op de muur mijn blik vangt en ook nog door de glazen tafel een reflectie te zien is…

 

 

 

Schaduwen die net op een goede plek vallen

 

 

 

 

 

Patronen en structuren

 

 

 

 

Creatieve manieren om je blik af te leiden van de wirwar van kabels

 

Met hele andere ogen door een stad heen. Wanneer je je oordelen en prestatiedrang thuislaat, wauw, wat ga je dan veel ZIEN.

Laat je ZIEN niet beïnvloeden door beperkende factoren en er gaat een wereld voor je open… 

Author: Marije Zuidweg

Het leven voelt als een struggle van donker en licht en het een kan niet zonder het ander weet ik. Maar de balans krijgen is hard werken en dan doe ik dat liever echt vanuit mijn hart. Door lang in de verkeerde baan te hebben gezeten voel ik nu meer en luister ik naar mijn behoeftes. En dat is vrij creëren, spelen en ZIEN met gevoel en hart. In de fotografie kan ik dat alles kwijt.

3 thoughts on “Op vakantie met een GOED OOG…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *