Site Overlay

Go with the flow

Wandelen door een dorp of stad is heerlijk. Het buiten zijn, in beweging. Zeker wanneer je getraind bent in het ZIEN. Je laten verwonderen door je omgeving, geen oordelen, geen prestatiedrang, vanuit de stilte in jezelf puur en fris kijken.

Alles vergeten en alleen bezig zijn met waarnemen in het hier en nu. Ik gun het iedereen en nog leuker; iedereen kan het!

Je wandelt steeds door een andere omgeving. Van woonwijk, door parkje, langs kerkhof of ziekenhuis. Het ene moment word je getroffen door een stilleven, de andere keer door een patroon en de kleuren van een herfstblad bij iemand in de voortuin.

Dan loop je langs een appartementencomplex en zie je een schaduw van een fiets gereflecteerd in een raam, wat een grappige vorm maakt.

 

 

 

 

 

 

Dan nog even langs de apotheek, gelegen in het ziekenhuis. Mijn wandelmaat moest nog medicatie ophalen. Dan zie ik daar in de ingang van het ziekenhuis dit beeld.

Het lijkt wel 3D door de verschillende deuren/ramen achter elkaar, allen met patronen erop en ook nog de reflectie van bomen en lucht in het glas. Veel afwisselende beelden in 1 wandeling. Ook dankbaar voor onze vier seizoenen, waardoor je ook veel afwisseling hebt in lichtval, kleuren en weersomstandigheden. Daarom ook de titel van dit blog: go with the flow. Beweeg mee met de weersomstandigheden en je omgeving.

 

 

9 thoughts on “Go with the flow

  1. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy
    on the eyes which makes it much more pleasant for me
    to come here and visit more often. Did you hire
    out a designer to create your theme? Great work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *