Site Overlay

SPOREN

er blijven overal sporen achter, op allerlei manieren. Dat laat ik hier zien, allemaal BLIKVANGERS, zoals ik ze tegenkwam, niets verlegd, niets verzet, puur zoals het was…

Zo laten stormweer en waterschade sporen achter…

Ik kijk alle richtingen op als ik wandel of overal waar ik ben, zo word mijn blik gevangen door vele dingen…

        

Of verloren kinder knutsels of knuffels…

Mijn “vaste” wandelroute komt langs basisscholen en daar kom je wel eens wat tegen aan verloren knutsel. Ook verloren knuffels kom ik geregeld tegen, meestal al op een hogere plek gelegd zodat de knuffel misschien sneller gevonden wordt door de ouder van het kind…

         

maar ook sporen van dieren. Je ziet me niet meer, maar wel waar ik was…

Zo grappig hoe de sporen zichtbaar blijven waar een waterhoentje zwom of een slak over de stoep kroop…

        

Of afdrukken van fiets of auto…

Als het regent of net geregend heeft wandel ik ook, want ook dan kun je van alles ZIEN, de afdruk van de auto is waarschijnlijk gemaakt wanneer het wegdek heel heet was en de lijn half gesmolten…ik vind het kunst!

       

En ook harten, in graffiti of van een feestpopper op een vloer…

Harten kom ik overal tegen, iets universeels en moois ♥♥♥

       

Sporen van carnaval of graffitifestival…

Noem het afval of vervuiling, niet altijd goed, maar ook dat hoort er bij en leg ik vast…

        

Sporen, voor mij onmisbaar en ook ikzelf laat mijn sporen achter door mijn blogs die ik schrijf…

Warme groet

Author: Marije Zuidweg

Het leven voelt als een struggle van donker en licht en het een kan niet zonder het ander weet ik. Maar de balans krijgen is hard werken en dan doe ik dat liever echt vanuit mijn hart. Door lang in de verkeerde baan te hebben gezeten voel ik nu meer en luister ik naar mijn behoeftes. En dat is vrij creëren, spelen en ZIEN met gevoel en hart. In de fotografie kan ik dat alles kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *