Herfstwandeling

De tijd van de paddestoelen en een lage zon geeft mooie effecten.  Maak eens een andere foto door dat te gebruiken.

Ook in de natuur kun je anders leren kijken en gevangen worden door verschillende dingen.

Soms een detail… 

Soms een structuur… 

Soms een vorm… 

Wanneer je maar met een open blik alle richtingen in blijft kijken. Vaak word je eerst gevangen door een beeld, waarna je nog fotografieregels kan toepassen voordat je de foto maakt, zoals compositie, scherpte-diepte of de versterking van complementaire kleuren…

In de natuur is mindful fotograferen helemaal ideaal omdat de natuur al veel met je doet en je daar al rust door krijgt. Heerlijk ook de geuren… Maar wat ik zo leuk vind is dat je deze vorm van fotografie juist overal kan uitoefenen waar je ook bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *