Spreker

Speciaal voor Fotoclubs

“The important thing is not the camera, but the EYE” – Alfred Eisenstaed

Wanneer er foto’s besproken worden op bijv. een fotoclubavond is het voor velen al lastig om niet meteen je oordeel klaar te hebben en verder niet meer PUUR te ZIEN. Waarom kunnen oordelen, perfectionisme, onze prestatiedrang en fotografieregels ons zo beperken in het pure ZIEN?! Door mijn kennismaking met Miksang Contemplatieve Fotografie en de verdieping daarin is mijn ZIEN erg verbeterd en heb ik meer ruimte gekregen om echt helder te ZIEN. Wil je ook eens een andere BLIK krijgen en weer in beweging komen door die beperkingen los te kunnen laten? Tijdens deze avond maak ik jullie bewust van het snelle oordelen/interpreteren en laat ik zien wat voor mij belangrijk is in de fotografie, in het ZIEN. Ik vertel over Miksang fotografie en toon eigen werk en er is alle ruimte voor vragen en/of discussie.

OOK ONLINE!

Zie bij Opleiding&Inspiratie – Ook interessant – Lezingen/Sprekers – Download de Interne sprekerslijst  –  Marije Zuidweg