Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marije Zuidweg
Average rating:  
 8 reviews
by Nel on Marije Zuidweg

Verwondering vangen met je camera. Marije hield er een vurig pleidooi voor en bracht ons naar het Eibernest, een plek vol inspiratie. Maar dan: niet oordelen, niet zoeken naar het bekende, maar openstaan voor wat zich aandient. Klinkt simpel. Het bleek heel moeilijk. Juist daarom was het wel meer genieten van zomaar een vorm, een verhaal, dat zich aandiende en bewaard kon worden door een klik van de camera.

by Willeke on Marije Zuidweg

Al meerdere keren bij Marije een wandeling of cursus gedaan. Erg fijn om op een hele andere manier met fotografie bezig te zijn. Zeker een aanrader lekker ongedwongen fotograferen, hoofd leeg maken en nieuwe energie op doen.

by Lies on Marije Zuidweg

Fijne cursus, leuke aanvulling op de opdrachten van een reguliere fotoclub. Je leert nog breder en bewuster kijken.
Dank Marije!

by José on Marije Zuidweg

Fijne cursus met leuke opdrachten!
Ook spannend om te zien wat de andere cursisten ingeleverd hadden.
Ik heb weer helemaal zin in fotograferen gekregen.
Dank je Marije!

by Mart on Marije Zuidweg

Mijn kijkwijze is zeker, breder, meer bewust geworden. Dank je voor de lessen en jouw commentaar bij het ingeleverde fotowerk.

Cursist Volksuniversiteit Geldrop

by Marcel on Marije Zuidweg

Een hele leuke manier om anders naar de wereld om je heen te leren kijken. Je staat echt even stil bij het vastleggen van allerlei mooie beelden. Lekker mindful, bewust bezig zijn- en leerzaam bovendien. Een èchte aanrader voor jong en oud!

by Ingrid Wolbers on Marije Zuidweg

Blikvanger cursus gedaan bij Marije. Op een hele prettige manier geleerd om mindfull te wandelen en kijken naar de omgeving. Een leuke hobby er aan over gehouden! Cursus is zeker een aanrader!

by Catherine on Marije Zuidweg

Nog steeds blij met Miksang (door jou ontdekt in Geldrop)