Mogelijkheden

Blikvanger wandeling, duur 2 uur  €20,00 p/p Tijdens deze wandeling leer  je kijken met een frisse blik. Na een korte uitleg vooraf gaan we aan de wandel en staan we stil bij dingen waar je normaal aan voorbij zou lopen. Je krijgt inspiratie om anders te kijken. De wandelingen gaan van start bij min. 4 personen. Opgeven per email met uw naam en tel.nr. en de naam van de te volgen keuze. Bij boeken van een groep vanaf 8 personen tegelijk €15,00 p/p.

De Blikvanger wandelingen zijn een ideale bezigheid om even met niets anders bezig te zijn dan met waarnemen. Met een frisse blik leren kijken en vastleggen van dingen in het hier en nu, puur zoals ze zijn. Vanuit de stilte in jezelf doordat je je losmaakt van oordelen en willen presteren. Getroffen worden door de schoonheid overal om ons heen en die op een creatieve expressieve manier leren vastleggen.

Blikvanger Combi wandeling + cursusavond, wandeling 2 uur, cursusavond 2 uur.€45,00 p/p
Tijdens de cursusavond bespreken we elkaars foto’s van de wandeling. Verder krijg je nog tips voor het maken van sterkere beelden, kadreren en composities m.b.v. voorbeelden en worden evt. vragen beantwoord. De Blikvanger combi is alleen te boeken per volle groep van min. 5 personen tot max. 10 personen. Opgeven per email met uw naam en tel.nr. en de naam van de te volgen keuze.

Ook bij slecht weer/regen gaat de wandeling door, zorg ervoor dat u een regenjas meeneemt. Bij zeer slecht weer wordt de wandeling geannuleerd en kunt u kiezen voor een andere datum.

1-op-1 wandeling €39,50 p/p. 3-strippenkaart €100,00 p/p . Duur 1,5 uur. Bij deze individuele wandeling krijg je veel persoonlijke aandacht en uitleg en inspiratie in het anders kijken en zien. Altijd op afspraak, opgeven per email met naam en telefoonnummer. Prijs is excl. reiskosten >30 km.

Arrangement “het imperfecte plaatje” in Deurne

https://www.vvvdepeel.nl/nl/activiteitenkaart/detail/het-imperfecte-plaatje-fotowandeling-door-deurne–55b9e7d8-d0ed-4341-873b-998d971c9b36

Arrangement “het imperfecte plaatje” in Helmond

https://www.vvvdepeel.nl/nl/activiteitenkaart/detail/het-imperfecte-plaatje-fotowandeling-door-helmond–3d263f94-c024-4edd-ae55-a700b3ac2777

 

Blikvanger Cursus  Deurne 5 avonden, 1 x/maand, duur per avond 2 uur. €135,00 p/p
De cursus gaat van start bij min. 5 personen, max. 10 personen. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de Miksang Contemplatieve Fotografie. Na een inleidende avond ga je zelf aan de slag met oefeningen die je meekrijgt. Elke avond bespreken we elkaars foto’s en krijg je nog tips m.b.v. voorbeelden. Door jezelf te trainen zal je zien dat je meer gaat genieten van de dingen om je heen. Opgeven per email met uw naam en tel.nr. en de naam van de te volgen keuze.

Vooraf opgeven en betalen, er mag altijd iemand anders in uw plaats meedoen als u door omstandigheden verhinderd bent.

Blikvanger cursus Volksuniversiteit Geldrop  5 avonden, 1 x per maand, duur van de avond 2 uur, minimaal 5 personen, max. 10 personen.

https://www.vu-geldrop.nl/creativiteit/creativiteit-overig/miksang-contemplatieve-fotografie

FotoTherapie uurtarief €45,00
Individueel of in een groep tot max.4 personen is het mogelijk om FotoTherapie te volgen. Opgeven per email met naam en telefoonnummer  met de voorkeur voor individueel of met max. 2-4 personen. Met de kennis van mijn opleiding Creatieve Therapie in de Hulpverlening  en mijn onderzoek naar FotoTherapie in Nederland heb ik me verdiept in methodes om d.m.v. foto’s, fotografie en het maken van collages meer inzicht in jezelf en je eigen functioneren te krijgen. Kennis van fotografie en/of creativiteit is niet nodig. Wel een mobiel met camerafuncties of een fotocamera en de motivatie om aan jezelf te willen werken. De sessies bestaan uit een intake/kennismaking, maken van wandelingen gecombineerd met bespreken van foto’s (uit familiealbums/archief of zelfgemaakte foto’s) en het maken van collage’s. Aantal sessies en duur van de sessie(1,5-2,5 uur) nader te bepalen.Deze therapie wordt niet vergoed door het ziekenfonds, evt. wel vanuit een PGB te bekostigen.

Met Fototherapie krijg je weer grip op het leven en krijg je inzicht in jezelf en in je eigen functioneren. Foto’s zijn altijd verbonden met emoties. Je maakt en bewaart bepaalde foto’s met een reden. Fotografie is een mooi medium waarmee je bijvoorbeeld veel duidelijkheid kan krijgen over onverwerkte emoties en bepaald gedrag van jezelf wat je niet begrijpt.

Fotoshoot of vrije opdracht  Alleen op locatie €39,95/uur, ook voor de nabewerking. Prijzen nabestellingen op aanvraag, digitaal of afgedrukt.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bij het betalen van 1 van de mogelijkheden zoals hierboven genoemd gaat u akkoord met  https://www.marijezuidweg.nl/algemene-voorwaarden-marije-zuidweg-blikvanger/